Gyakori kérdések.

A koronavírus elmúltával, a közösségi élet újraindulásával a 2021. augusztus végétől október végéig tartó kilenchetes időszakban országos koncertsorozatot indítunk, aminek fő célja az összetartozás közös megünneplése, amit hosszú elzártság után ismét személyesen, együtt tehetünk meg. Az elmúlt időszakban elmaradtak a koncertek, a hagyományos fesztiválok, a kis közösségek tradicionális eseményei, a búcsúk, falunapok is. A közösségi érzés megélésének adunk lehetőséget a rendezvényekkel, minél több potenciális résztvevőt mozgósítva a hozzá legközelebb megrendezésre kerülő programra.

Az Őszi Hacacáré egy 228 állomásos országos koncert- és rendezvénysorozat, amelynek zenei kínálatában egyaránt megtalálhatók a zenészlegendák, a fesztiválzenekarok és a mulatós műfajt képviselő előadók.

Az Őszi Hacacáré országosan kerül megrendezésre, eseményeivel bejárja Magyarországot. A helyszínek, a pontos menetrend folyamatosan frissül, és megtalálható az oszihacacare.hu weboldalon.

A koncertsorozat fellépőinek listája folyamatosan frissül, az aktuális koncertek megtalálhatók az oszihacacare.hu oldalon.

A zenei programokat a koncerthelyszíneken olyan kísérőprogramok színesítik, mint a kézműves és hagyományőrző bemutatók, valamint gyermekfoglalkoztatók.

Igen, a programok ingyenesen látogathatóak.

A programokon történő részvétel a hatályos előírások szerint lehetséges, a jelenlegi szabályozás szerint szükséges a védettségi igazolvány bemutatása.

A programok részvételi létszámkorlátja a hatályos előírások szerint alakul.

A programok látogatása nem életkorhoz kötött.

A programsorozatról minden információ megtalálható az oszihacacare.hu weboldalon. A program folyamatosan frissül, a szervezők a műsorváltozás jogát fenntartják.